..kkkkkkkkkkkkkkkkk

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viime ajan tapahtumia

Moikkamoi ja mukavaa sunnuntai iltaa teille! Miten teidän viikonloppu meni? Mä päätin tulla kirjoittelemaan teille vähän kuulumisia kun huomasin että viime postauksesta on melkein kaksi viikkoa(?) Olenko mä ainoa vai tuntuuko teistäkin, että aika menee ihan hirmu vauhtia eteenpäin.
Nyt aloittellaan jo helmikuun viimeistä viikkoa ja sittenhän on jo maaliskuu ja kevät alkaa ja yhden mun lemppari tytsyn synttäripäivä koittaa, jeijj! Nopean ajankulun lisäksi syytän myös viikon kestänyttä vatsatautia, joka alkoi viime maanantaina ja tänään vasta tuntuu että olen ensimmäistä kertaa elävien kirjoissa. Viikko on siis mennyt sängynpohjalla joko nukkuen tai OC:ta katsellen ja eilen kun poikaystävä yritti piristää viemällä mut Roban herkkuun ostamaan irtokarkkeja parantumista varten olin reissun jälkeen niin poikki että nukahdin autoon (jota ei yleensä koskaan tapahdu), onneksi tänään olo on ollut energisempi ja parempi ja huomenna pääsen töihin! On ollut uuvuttavaa vaan levätä, varsinkin kun oon ollut koko talven aikana melkein joka kolmas viikko kipeänä.




 Tässä rentoa arkiasua viime viikonlopulta kun suunnattiin katsomaan Deadpool:ia Flamingoon. Tatu oli saanut valita elokuvan, joten itselläni ei ollut minkäänlaista mielikuvaa elokuvasta, mutta yllätyksekseni elokuva olikin hyvä ja todella hauska, jonka aikana sai nauraa monta kertaa. Suosittelen siis jos olette elokuviin menossa. Asusta sen verran, että yleensä en ole antanut sään vaikuttaa tyyliini mutta tänä vuonna olen huomannut että yhä useampana päivänä päälle on tullut vedettyä harmaata, beigeä, valkosta... Niin tylsää, mutta niin helppoa! Annetaan värien näkyä enemmän sitten keveemällä.




 Tässä fiiliksiä meidän ystävänpäivän vietosta johon kuului pitkään nukkumista, aamiainen sängyssä nautittuna, kokovartalo hieronnat dayspa Elegiassa sekä ravintola illallinen Mamma Rosa ravintolassa. Ystävänpäivä on kyllä aivan ihana juhla ja ihana nähdä miten se on tullut näkyviin enemmän viime vuosina juuri kaikkien tapahtumien muodossa. 


 Tämä viikonloppu ei ollut aivan yhtä tapahtumarikas kuin edeltäjänsä sairasteluni vuoksi, mutta onneksi sain mitä ihaninta seuraa kun Tatu pääsi lomille. Tänä viikonloppuna Tatulla oli viimeistä kertaa armeijan vihreät päällä, joten meidän oli pakko räpsäistä muutamat kuvat ja pari ajattelin jakaa tännekin! 



Hyvää yötä pupuset!




-Sincerely, Linda

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sun asut on aina niin tyylikkäitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi! Tälläiset kommentit piristää aina päivää, kiitos myös siitä :-)

      Poista
  2. Miten tatu nyt jo armeijan vihreistä pääsee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tatu siirtyy laivastoon, jossa lomapuvut on siniset :-D

      Poista
  3. Eikä ootte niin ihana pari!! :)

    VastaaPoista
  4. Missä olet töissä

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!