..kkkkkkkkkkkkkkkkk

maanantai 20. heinäkuuta 2015

We are going to...

CANNES!
Ostimme Tatun kanssa toissa viikolla liput Nizzaan ja sieltä meidän on tarkoitus matkustaa Cannesin puolelle josta meillä on vuokrattuna apartment viikoksi, oon niin innoissani! Miedän lähtö on tasan kahden viikon päästä, jolloin meillä alkaa viikon mittainen kesäloma eli ei enää pitkä aika. Tarkoitus olisi käydä tutustumassa Monacoon sekä Nizzaan, syödä super hyvin, shoppailla ja rentoutua! Vaikka olen ylikäyttänyt tripadvisoria ja google mapsia etsien vierailun arvoisia paikkoja sekä nähtävyyksiä ja shoppailu mahdollisuuksia ihan hyvin tuloksin ajattelin kuitenkin kysäistä vielä teiltäkin onko teillä jotain vinkkejä Cannesiin, Monacoon, Nizzaan mitä ehdottomasti kannattaa tehdä tai missä kannattaa käydä.

Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!



-Sincerely, Linda

2 kommenttia:

  1. En oo varma tuliko äskeinen kommentti.. mutta siis laitan vielä uudestaan!
    Vinkkejä kannattaa lukea Annen blogista, hän on Cannesissa käynyt useamman kerran :) muutenkin ihan mahti blogi, tässä vielä linkki jos on sulle outo nann-e.blogspot.fi :) Ihanaa lomaa jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut, joten kiva kun jaksoit laittaa uudelleen :-) Ja kiitos paljon, täytyy ehdottomasti tuolta käydä lueskelemassa! :-) Kiitos kovasti Julia!!

      Poista

Kiitos kommenteista!