..kkkkkkkkkkkkkkkkk

maanantai 13. heinäkuuta 2015

05.07

Hui kuinka nopeasti nämä päivät oikein menevät!  Tein tämän postauksen teille jo viime viikolla, mutta kuvien suurentaminen jäi kesken, joten päätin tehdä sen myöhemmin ja tulla sitten julkaisemaan, mutta tässä sitä ollaan uuden viikon puolella! Eli tässä vähän romanttisia fiiliksiä meidän vuosipäivältä. Sovittiin että puhelimet on kiinni koko reissun salihetkeä lukuunottamatta, joten kamera sai olla mukana ikuistamassa meidän ihanaa päivää!
 Lähdettiin siis viime sunnuntaina viettämään meidän neljättä vuosipäivää Haikon kartanoon. Paikka oli aivan täydellinen tälläisen juhlan viettoon, eli jos teillä on tulossa jotain merkkipäiviä rakkaiden kanssa kannattaa sitä ehdottomasti tulla tänne juhlimaan tai sitten ihan vaan muuten lomapäiviä viettämään. Meidän päivä alkoi heti tietysti huonetta tutkimalla, joka oli kyllä todella ihana ja kaunis. Sen jälkeen vaihdettiin perinteisesti lahjat ja ihasteltiin niitä sekä hieman rentouduttiin, jonka jälkeen lähdettiin vetämään kunnon salitreenit. Koko sali oli aivan tyhjä joten meillä oli kuin oma sali käytössä, ei yhtään huono. Varsinkin kun sain laittaa musiikin kovalle eikä tarvinnut välittää muista treenaajista. Treenien jälkeen jatkettiin rentoutumista kylpylän puolella porealtaassa, kuumavesialtaassa sekä hierovassa altaassa, oli kyllä todella rentoutunut olo kun lähdimme laittautumaan illallista varten.
Illallinen oli aivan täydellinen vaikka poikkesinkin aika paljon mun mukavuusalueelta kun päätimme että otamme Haikon oman kolmen ruokalajinmenun, johon kuului alkuruuaksi kyyhkyterriiniä ja parmesaanivaahtoa, pääruuaksi karitsan sisäfilettä ja jälkkäriksi, joka oli niin taivaallista, että voisin syödä sitä vaikka joka päivä oli maitosuklaamoussea, mansikkasorbettia sekä mansikkatoffeeta, namm! Illallisen jälkeen menimme vielä nauttimaan drinksuja kartanon terassille sekä kuuntelemaan ranskalaista musiikkia sekä tutustumaan itse kartanoon, josta löytyi myös Bollinger baari sekä Edelfelt ateljee. Päätimme vielä yöllä lähteä  romanttiselle yökävelylle meren rannalle, ihastelimme kauniita maisemia ja kartanon aluetta, josta löytyi myös upea suihkulähde, joka vaihtoi värejä. Oii, kaikki oli niin kaunista!
Seuraava aamu lähti hyvin käyntiin Haikon ihanalla aamiaisella, ja pakko hehkuttaa heidän mini pannukakkuja, ne oli niin hyviä! Herkku aamiaisen jälkeen menimme vielä hetkeksi pötköttelemään ennen hoitoja, jonka jälkeen menimme vielä kylpylän puolelle rentoutumaan.
Meillä oli niin ihana vuosipäivä, enkä olisi millään hallunnut lähteä. Päätimme Tatun kanssa että vielä tänä vuonna meidän on käytävä tuolla uudestaan kun sielä oli niin hauskaa, joten toista kertaa odotellen! 












































Mukavaa maanantaita kaikille!





-Sincerely, Linda

6 kommenttia:

  1. Apua näyttää aivan älyttömän ihanalle melkei tuli kyynel silmään kun katoin <3 Mitä sää ostit tatulle lahjaks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, suloinen sinä<3 Mä annoin Tatulle kellon lahjaksi, se näkyy tuossa yhdessä kuvassa :-)

      Poista
  2. Minkä merkkinen sun ostama kello tatulle on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Certina, näkyy tuossa yhdessä kuvassa Tatun kädessä ;-)

      Poista

Kiitos kommenteista!