..kkkkkkkkkkkkkkkkk

torstai 23. huhtikuuta 2015

New nude heels

Tässä näkyy asua joka mulla oli päällä tiistaina kun oltiin Sannan ja Reean kanssa liikenteessä. Eilinen päivä aloitettiin Sannan kanssa porrastreeneillä ja vaikka meillä oli hieman vaikeuksia löytää Malminkartanolle, oli treeni kyllä mitä mahtavin. Oli myös ihana treenata pitkästä aikaa kaverin kanssa kun yleensä mä treenailen joko yksinään tai poikaystävän kanssa, niin nyt pystyi tehdä kaiken maailman parikyykkyjä sunmuita yhdessä, tälläisiä lisää ehdottomasti! Keväässä ja kesässä on sekin aivan ihanaa kun ulkona voi treenailla vaikka mitä! Tällä hetkellä mä en esim omista salikorttia ollenkaan vaan teen kotona joogat, jumpat sunmuut ja sitten ulkona kaikki cardion tapaiset treenit. Vielä kun kelit lämpenee niin ulkona voi tehdä myös joogat ja muutkin treenit, ihanaa! Ja Reea voit olla varma, että mä koukutan sutkin tennikseen tänä kesänä ;-)




Porrastreenin jälkeen mulla oli aivan hirveä kiire kotiin ja laittautumaan, kun meidän täytyi kiiruhtaa keskustan Stockalle katsomaan Tatulle yppäripukua, puku löytyikin yllättävän pian ja meille jäi vielä aikaakin joten käytiin  Starbucksissa hieman herkuttelemassa ja lähdetiin ajelemaan Kaivariin päin, oli muuten super kiva huomata että jäätelökojut on avautunut, se on yksi ehdoton kevään/kesä merkki!


Loppu päivä ja ilta menikin Ellan, Sofian ja Jennan kanssa. Pakko muuten mainita yhdestä superhyvästä salaattipaikasta jossa käytiin syömässä. Factory, se on Alexanterinkadulla ja salaatit on aivan super isoja, hyvä että jaksaa edes syödä kokonaan ja edullisia. Tonne on mentävä joskus vielä uudelleen! Ilta jatkui höpötellen ja siirryttiin lopuksi vielä Forumin Ciao Caffeen. Oli ihana nähdä
pitkästä aikaa, pian uudelleen!


Kertokaa mitä tykkäsitte asusta :-) Palaillaan taas muruset!




-Sincerely, Linda

6 kommenttia:

  1. Sun tyyli on niin ihana!! Ja tosi kauniita kuvia niinku aina :)

    VastaaPoista
  2. Mistä mahtaa nuo sinun kengät olla?:) ovat tosi kivan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin näköjään unohtanut merkitä vaatteiden alkuperän, mutta tosiaan kengät oon tilannut Zalandolta ja ovat New lookin :-)

      Poista
  3. ihania kuvia! Oot kyl tosi kaunis ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset menee Reealle kun hän nää räpsi musta!<3 Ja voii kiiitos paljon ihanainen! :-)

      Poista

Kiitos kommenteista!