..kkkkkkkkkkkkkkkkk

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Girl's Day

Huomenta ihanuudet! Anteeksi pienestä hiljaisuudesta, täällä nimittäin kirjoittelee tällä hetkellä hieman stressaantunut tuleva ylioppilas sillä sitä oikeanlaista mekkoa ei tunnu löytyvän mistään ja kaikki ylimääräinen aika mitä on ollut on mennyt sellaisen metsästämiseen! Metsästys on nyt jo päättynyt, päätin nimittäin tehdä mekon itselleni ja huomenna lähdemme Reean kanssa Tallinaan ostamaan kankaita ja muita juttuja, niistä kuitenkin lisää tulevassa postauksessa!






Eilen lähdimme Sannan ja Reean kanssa keskustaan viettämään päivää ja tulipas kierreltyä stadia nimittäin meillä kaikilla oli eri paikat missä täytyi käydä. Mä kävin katsastamassa Eurokankaan valikoimat, jonka jälkeen lähdettiin Ferreriin, josta Reea halusi katsoa yhtä mekkoa. Ja pakko mainita kuinka surkeaa palvelua kyseisestä liikkestä saimmekaan, myyjä ei ensinäkään osannut vastata mihinkään Reean kysymyksiin ja vastaus oli "pitää kysyä Suskilta", joka ei siis ollut paikalla. Osa vaatteista oli myös ryntättynä lätkäkassin tapaiseen kassiin, josta hän yritti kaivaa Reealle kyseistä mekkoa. Ja lopulta hän löysi sen ja näytti Reealle ja vaate oli aivan vääränlainen. Reea näytti kuvaa jossa oli yksiosainen mekko ja myyjä tarjosi Reealle hametta ja toppia. 










Seuraava paikka jonne suuntasimme oli Tara Jarmonin liike, josta Sanna oli löytänyt itselleen ylppäri mekon ja halusi meidät vielä mukaan makutuomareiksi. Täällä liikkessä palvelu oli kyllä aivan toista luokkaa, niin ihana myyjä joka mielellään esitteli meille ihania laukkuja ja vaatteita, löysin muuten aivan ihanan laukun kesäksi ;-) Ja Sanna oli löytänyt itselleen aivan super ihanan ylppärimekon, joka lähtikin hänen mukaansa! 








Seuraavaksi poikkesimme katsastamassa Stockan mekkovalikoimat ja testaamassa ylioppilaslakkeja, tässä vaiheessa meille oli tullut jo kamala nälkä ja päätimme etsiä jonkun ravintolan. Meidän kaikkien teki mieli italialaista ruokaa, joten googlasin nopeasti lähistöllä olevat ravintolat ja päädyimme Kruunuhaassa sijaitsevaan R.Rodolf- nimiseen ravintolaan, joka ylätti meidät kaikki! Itse tilasin tuoretomaattikeittoa ja bruchettoja ja pakko myöntää, että ruoka oli aivan törkeen hyvää, namm. Palvelukin pelasi moitteettomasti ja hinta-laatusuhde mitä parhain, joten ehdottomasti suosittelen käymään, jos hakusessa on hyvä, mutta edullinen italialainen ravintola! Jälkkärit halusimme kuitenkin nauttia Hard Rock Cafessa ja loppu ilta menikin sielä jutellessa ja suunnittelen meidän vappujuhlia! ;-)


Tämä päivä menee myös hieman samantapaisissa merkeissä eri kokoonpanolla vaan, nähdään nimittäin pitkästä aikaa mun luokkalaisten vai pitäiskö sanoa entisten luokkalaisten kanssa! Ennen sitä vedän kuitenkin treenikamat päälle ja lähde tekemään Sannan kanssa porrastreeniä, saa nähdä mitä siitäkin tulee eilisen pebatreenin jälkeen, hui! 




-Sincerely, Linda




15 kommenttia:

  1. Itsekkin yritän epätoivoisesti etsiä mekkoa yo-juhliin, mutta sopivaa ei kyllä löydy mistään etenkään hyvällä hinnalla:( muistatko paljonko siellä Ferrer kaupassa maksaa mekot?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii eii! Tätä tuntuu olevan liikenteessä, että mistään ei löydy mieleistä! Vaikka mäkin olen katsonut kaikki mahdolliset verkkokaupat sekä vaatekaupat läpi mutta mistään ei löydy, vaikka haluamani mekko ei mikään erikoinen olekkaan :-( Onnea sulle mekon etsintään toivottavasti löytyy! Mä en itse kattonut yhtään mekkojen hintoja mutta epäilisin että satasen tiennoilla! :-)

      Poista
  2. Paljonko toi sun keltanen laukku makso? :) tosi ihanan näköinen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii, se ei ole mun (ainakaan vielä, hehh ;-D) Mutta hintaa sillä oli 345€

      Poista
  3. Sanna ja Reea on lihonu :/ mut senhän se alkoholi tekee :D

    VastaaPoista
  4. SIIS MITÄ? Minkälainen ihminen tulee sanomaan noin varsinkaan kun et näytä tuntevan kumpaakaan? Ja eiköhän maailmassa jo liian monet tytöt kärsi ulkonäkö- ja itsetunto- ongelmista, joten miksi haluat aiheuttaa sellaisia lisää kauniille, hyväkuntoisille ja ihanille tytsyille? Hirveää käytöstä! Toivon myös, että kritiikki joka blogiini tulee koskisi minua tai blogiani, jätetään haukut kokonaan pois ja meidän kaikkien päivät ovat positiivisisempia, varmasti sunkin! Ainakin itselleni tulisi aivan kammottava olo jos olisin laittanut jollekin toiselle bloggaajalle samantapaisen kommentin!

    VastaaPoista
  5. Onko oikeesti järkeä maksaa tollasesta säälittävästä pienestä laukusta 345€.... Niinku oikeesti :D kuin turhamaisia ihmiset nykyään on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin aina olen sanonut ja sanon kaikilla ihmisillä on oikeus käyttää rahansa niinkuin itse haluavat! :-) Ja kun kysyit on järkeä maksaa noin paljon, niin vastaukseni on kyllä, kyllä on järkeä maksaa hieman enemmän ja ostaa laadukkampi laukku, joka kestää kauemmin kuin joku tekonahkaa oleva H&M:n 40 euron laukku! Ja usein myös kalliimpien tuotteiden valmistustavat ovat eettisempiä, joten senkin takia kannattaa satsata laatuun ja maksaa siitä hieman enemmän :-) Ja jos rehellisiä ollaan, niin ei musta tollaisesta ihanuudesta ole yhtään liikaa maksaa ton verran! :-)

      Poista
    2. Ei varmaan kannata tulla sanoo mitään eettisyydestä ku itekki kuljet niissä h&m rytkyissä joiden tekoon on käytetty LAPSITYÖVOIMAA :D ja tosiaan kaikki saa käyttää omat rahansa miten haluaa, mutta järkeeki kannattais varmaan joskus käyttää ku tollasii hankintoja suunnittelee tekevänsä, tuskin säkään missään rahassa sentään kylvet. :D

      Poista
    3. Mun mielestä ihan oikeassa elämässä ja niin täällä netissäkin on typerää tulla arvostelemaan muiden valintoja! Ne on jokaisen omia ja mikä hienointa jokainen saa itse valita omansa :-) Ja kyllä, suurin osa käyttövaateistani on H&M:stä, BikBokista, Zarasta yms. Niinkuin itse sanoit tuskin kylven rahassa! Sen takia haluan panostaa latuun sellaisissa tuotteissa joita uskon käyttäväni vielä monen vuoden päästä, ja näin ollen tuote maksaa itsensä takaisin monien käyttökertojen ansiosta. Jos puolestaan ostaisin tekonahkaa olevan huonolaatuisen laukun se tuskin kestäisi muutamaa vuotta pidempää ja joutuisin ostamaan uuden ja lopulta moniin huonolaatuisiin laukkuihin on mennyt se raha mikä olisi mennyt siihen yhteen hieman kalliimpaan joka olisi monien käyttökertojen jälkeenkin hyvässä kunnossa. Itse koen tämän järkeväksi, (kyseessähän ei ole mikään tuhansien tai monien satojen eurojen laukku, vaan ihan perus nahkalaukun hinta) mutta sinä et koe tälläisten ostosten tekoa järkeväksi, ne on mielipiteitä ja jokaisella on oikeus omaansa :-)

      Poista
    4. Oot kyllä niin tekopyhä. Mee vaan ostaan se laukku joka on nyljetty elävän eläimen nahasta :D mut hei eettisyys ennen kaikkee eiks niin? Yeah right.

      Poista
    5. Mun mielestä on typerää tulla arvostelemaan ja haukkumaan muiden valintoja, sillä ne ovat jokaisen omia! Mä voin ostaa nahkalaukun koska se ei riko mun omaa eettistä vakaumusta, mutta sä jätät puolestaan sen nahkalaukun kauppaan, koska se rikkoisi sun eettistä vakaumusta ja se on fine, enkä lähde arvostelemaan sua siitä, että tuhoat maailman ostamalla muovista tehtyjä laukkuja! :-) Ja hei, se vasta olisin mun mielestä tekopyhää olla ostamatta laukkua sen takia että se on eläimen nahkaa, sillä itse syön myös lihaa. Ja toistaiseksi nahka otetaan vasta kuolleelta eläimeltä jonka liha käytetään ravinnoksi! Kolmanneksi, nahkaa on kautta aikojen käytetty vaatetuksessa ja on myös ekologisempi vaihtoehto kuin muovilaukku! :-)Huomaan, että miedän arvot, kulutstottumukset, käsitykset, mielipiteet, yms. ovat aivan erilaiset mutta muista, että ihmisillä kaikilla on erilaiset mielipiteet ja arvot ja se on rikkaus. :-)

      Poista
  6. Aivan ihanat nuo punaiset korkkarit<3 satutko yhtää muistamaan mitä niillä oli hintaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustakin ne oli aivan super ihanat!!<3 Hitsit en katsonut niiden hintaa :-/ Yritin etsiä netistä, mutta en löytänyt kyseisiä kenkiä mutta saman merkin muiden kenkien hinta oli about 250€ ylöspäin :-)

      Poista

Kiitos kommenteista!