..kkkkkkkkkkkkkkkkk

maanantai 30. maaliskuuta 2015

#girlsnightout

Moikkamoi ja mukavaa maanantaita! Päätettiin aika extemporee viettää lauantaina tytsyjen iltaa Sannan ja Reean kanssa pienien syötävien ja drinksujen kera. Mulla oli lauantaina töitä, josta kiirehdin kotiin että olisin ehtinyt ottaa pienet päikkärit, mutta tulin siihen tulokseen että parempi olla ottamatta, muuten olisin voinut olla vielä väsyneempi. Päikkärien sijaan kävin kaupassa ostamassa tarvikkeita illan naposteltaviin ja blandareita ja aloin väsäämään meille kanawrappeja sekä mini pitsoja :-) Tytsyt saapuivat meille seitsemän aikoihin ja aloitettiin ilta drinksuilla sekä juoruilla, Sanna ja Reea olivat juuri tulleet abiristeilyltä ja heillä oli vaikka mitä hauskoja tarinoita kerrottavana. Ilta jatkui laittautuen ja pelaillen "rekvisiittapeliä" juomapeli-idealla! Loppu illasta leikittiin mun selfie-kepillä ja odotettiin Sannan kanssa kun Reea oli taas viimeinen joka alkoi laittautua, vaikka sanoi olevansa jo valmis heti kun tuli meille! ;-D Me kulutettiin aikaa kuvailemalla Sampan kanssa, joten älkää ihmetelkö miksi Reea ei näy kameran kuvissa! Puoli yhdeltätoista lähdettiin keskustaa ja Tigeria kohti. Ilta meni niin nopeasti ja meillä oli todella hauskaa, ei edes muistettu milloin viimeksi oltiin oltu ihan vaan kolmisteen ulkona!
Hauskaa alkavaa viikkoa!




-Sincerely Linda

10 kommenttia:

  1. Ootte kaikki niin kauniita!! <3 Ihailen tosi paljon sua ihmisenä, ja vaikutat tosi mukavalta, rennolta ja kiltiltä :) Sun postaukset pelastaa aina päivän, ja odottelenkin niitä aina ihan innolla :)
    Hyvää jatkoa sulle ihana Linda!! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kaikkien puolesta! :-) Ja voi kuinka kannustava ja ihana kommentti, kiitos aivan hurjasti!!<3 Todella mukava kuulla, että odotat postauksiani innolla! On tosi kiva tietää, että sielä on joku joka odottaa näitä, niin itsellekin tulee intoa kirjoitella uusia postauskia aina lisää! :-) Kiitos ja samoin, ihanaa kevättä sinnekkin! ;-)

      Poista
  2. Samat sanat ylläolevan kanssa! Oon lukenu sun edellistä omaa blogia, reean ja sun yhteistä blogia ja nyt tätä ja en voi muuta todeta ku että oot T Ä Y D E L L I N E N <3 maanpäällä ei oo montaa yhtä aitoa, elämäniloista ja herttaista tyttöä kuin sä linda! Ihailen sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii eiii, kuinka ihana kommentti! Woow! <3 Kiitos tuhannesti ihanista kehuista ja sanoista ja täytyy myöntää, että olet itsekkin todella herttainen ja ihailtava kun laitat tälläistä kommenttia, joka saa ihan herkistymään<3 KIITOS! Ja wau, kuinka pitkään olet ollut mukana, ihan tosi huippua kuulla! Mitä mahtavinta kevättä sinne!:-)

      Poista
  3. Onko sulla jotain itseruskettavaa vai miten näytät noin ruskealta? ja sun meikki on kuvissa todella ihana! voisitko tehdä siitä videon kuinka teet sen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on mulla itseruskettavaa ;-) Ja kiitoksia kovasti, pakko myöntää että meikki tuli hutastua sen verran nopeasti, että en oikein edes muista mitä kaikkia tuotteita käytin :-D Mutta pitää yrittää tehdä uudestaan samantapainen ja jos siitä tulee hyvä, niin sitten voin tietenkin tehdä siitä videon! :-)

      Poista
  4. Ootte niin kauniiita !!!! ♡♡ saisko reseptiä tuosta kanawrapista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuren suuret kiitokset meidän kaikkien puolesta!! :-) Ja tottakai! Wrappeihin tulee kanaa, 1 iso purkki (n. 500g) turkkilaista/ kreikkalaista jugua, puolikas kanatortillamaustepussi, ananasta, tomaattia, valkosipulia, punasipulia (näissä ei ollut, mutta joskus laitan sitäkin) ja suolaa ja pippuria oman maun mukaan, hmmm olikohan tässä kaikki.. Ainiin ja tietysti noi tortilla lätyt! ;-)

      Poista
  5. Jos haluat olisi kiva jos kertoisit mitä ja kuinka käytät itseruskettavaa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä käytän Kicksin omaa itseruskettavaa vaahto muodossa, mä oon itse tykännyt siitä tosi paljon sillä lopputulos ei ole oranssi, tuote on helppo levittää ja vaikka aluksi tulisi rajoja niin ekalla suihkukerralla rusketus muuttuu tasaiseksi ja kaikki rajat lähtee, se kestää iholla kauniina n. viikon ( eikä lähde rumasti halkeilemaan, vaan haalenee pois pikkuhiljaa) tuote ei myöskään haise pahalle! ;-D Mä levitän itseruskettavan sellaisella hanskalla mikä siihen on tarkoitettu, näin se on paljon helpompaa eikä kämmeniin tartu rusketus, mä pyydän aina poikaystävää tai äitiä levittämään takaosan, jotta siitäkin tulee hyvä :-)Toivottavasti tässä tuli kaikki oleellinen, kysy vaan jos joku jäi vielä askarruttamaan! ;-)

      Poista

Kiitos kommenteista!