..kkkkkkkkkkkkkkkkk

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Mahtava pääsiäinen

Heipähei ja ihanaa pääsiäistä teille kaikille! Mun pääsiäinen alkoi mitä mahtavimmissa merkeissä kun kirjoitettiin vuokrasoppari. En tosiaan ollutkaan täällä blogin puolella kertonut, että ollaan etsimässä asuntoa ja useamman asuntonäytön jälkeen meillä kävi ihan mahtava tuuri ja saatiin mitä ihanin asunto juuri sellaiselta sijainnilta jolta toivottiinkin ja kaikki muutkin kriteerit täyttyivät. En voinut melkein uskoa sitä kun kiinteistövälittäjä ilmoitti, että saadaan asunto, kun siihen oli niin paljon muitakin hakijoita. Joten täällä ollaan oltu sisustustaivaissa koko pääsiäinen! 
Muutto uutisten lisäksi pääsiäiseen on kuulunut herkku illallisen tekemistä, liikuntaa, sisustus verkkokauppojen tutkintaa, Pupuneidin rakeiden sekä Kinderien popsimista, sekä pikkusiskon ja hänen poikaystävänsä tuparien viettoa! Oli mitä parhaimmat kemut ja Iida oli laittanut aivan super herkullisia tarjottavia mm. hodareita eri täytteillä, texmex muffineita, salaattia, donitseja, munkkeja, coctailtikkuja, macaroneja sekä tuulihattuja tuleva vappu inspiraationa. Ilta kului siis herkutellen, laulamalla Singstaria, pelaamalla flipcuppia, milloin meillä oli tiiminä tytöt vs. pojat ja milloin taas blondit vastaan brunet, mutta aina se on vaan yhtä hauskaa sekä tietenkin ihastelemalla Iidan ja Jopin uutta kotia sekä kaikkia ihania lahjoja mitä he saivat!


















Tänään päivä on sujunut rauhallisissa merkeissä ja kävin äsken vielä piipahtamassa Iidan luona ja pakko antaa pääsiäiseen ihana leffavinkki, nimittäin Inside out. Katsoimme sen äsken ja se oli niin hellyyttävä ja samalla mielenkiintoinen, että kannattaa ehdottomasti katsoa!
Loppu ilta kuluukin rentouttavissa merkeissä saunoen ja hieman herkutellen.





. Sincerely, Linda

2 kommenttia:

  1. Aiotko tehdä muuttoon tai asuntonne sisustukseen liittyviä postauksi?:) olisi kiva esimerkiksi nähdä ostoksia/hankintoja asuntoonne:) onnea asunnon johdosta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!😊 Kyllä ainakin joitain ja varsinkin jos teitä kiinnostaa sen tyyppiset postaukset 😊

      Poista

Kiitos kommenteista!