..kkkkkkkkkkkkkkkkk

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Huomisen odottamista

Heissan ja mitä ihaninta viikon alkua! Täällä päässä vietellään talvilomaviikkoa rennoissa merkeissä. Aamulla lähdimme pyörillä poikaystävän kanssa pelaamaan tennistä, päivällä teimme super herkullisia lihapullia sekä perunamuussia ja katsoimme pari jaksoa How to get away with murderia ja nyt olisi tarkoitus lähteä vielä vähän shoppailemaan. 
Huomenna on muuten jännä päivä, aloitan nimittäin siskoni kanssa Sofia Belorfin 8 viikon Basic- ohjelman. Super mielenkiintoista päästä haastamaan itseään! Enemmän fiiliksia tästä tulossa myöhemmin lisää.







takki - New yorkker
huivi - Bik bok
laukku - Furla
housut - Zara
nilkkurit - Dinsko

Palataan taas!



- Sincerely, Linda

5 kommenttia:

  1. Hei! Mitkä fiilikset nyt alussa tosta Sofian ohjelmasta? Uskotko sen sopivan vaikka ei ole kauheasti salitaustaa vai onko se luultavasti liian haastava? Onko ruokavalio gluteeniton&maidoton? Ja ostitteko siskosi kanssa ns. puoliksi valmennuksen, eli voiko samoja tunnuksia käyttää kaksi henkilöä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Fiilikset on ihan hyvät. Itse tykkään tosi paljon treeniohjelmasta ja uskon sen sopivan hyvin myös sellaisille joilla ei ole kauheasti salitaustaa. Ohjelman mukana tulee videot joista näkee miten mikäkin liike tehdään jos ei ole ennestään tuttu liike. Ruokavalio ei ole maidoton eikä gluteeniton mutta sen saa hyvin muutettua siksi jos esim käyttää gluteenittomia kaurahiutaleita yms. Ruokavaliota kehuttiin monipuoliseksi, mutta itselleni se on hieman suppea joten olen lisännyt sinne omia ruoka-aineita enkä ruokavaliosta ole ollut niin tarkka, mutta treeni ohjlemasta tykkään todella paljon! Samoja tunnuksia voi käyttää vain yksi henkilö.

      Poista
  2. Oi innolla odotan fiiliksiä ja kokemuksia tuosta Sofian valmennuksesta! Itse olen osallistunut Fitfarmin Bikini Challenge -valmennukseen ja olisi hauska päästä vertaamaan näiden kahden eroja. Ainakin Sofian kirjan luettuani kiinnostuin hänen valmennuksistaan ja siksi olisi kiva kuulla kokemuksistasi :).

    Ihanan keväisiä kuvia tässä postauksessa. Kirjoituksistasi tulee kyllä aina iloiselle ja positiiviselle fiilikselle :). Olisi mukava kuulla vähän suunnitelmiasi keväälle/kesälle. Onko tiedossa jotain matkoja, haetko kenties opiskelemaan, onko muutto lähestymässä? Olisi mukava myös nähdä arkeasi enemmän videoiden muodossa, minua kiinnostavat ainakin my day -tyyppiset videot ja kaikenlaiset meikkaus yms. kauneusvideot.

    Ihan mahtavaa loppuviikkoa ja kevään jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! Yllemäs kirjoittelinkin hieman fiiliksiä tästä ohjelmasta, mutta jos teitä kiinnostaa voisin kirjoitella vähän tarkemmin omaan postaukseen? :-)
      Ja kiitos paljon, ihana kuulla että positiiviset fiilikset välittyy sinne :-) Voisin myös kirjoitella teille vähän mun kevään suunnitelmia, ainakin pääsykokeisiin lukua on tiedossa ja toivottavasti kesän aikana myös muutto poikaystävän kanssa yhteiseen kotiin. Ja kiitos vielä kivoista postausideoista ja samoin sinne ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa ihanainen<3

      Poista
  3. Ihana tyyli! Koska tulee videoita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!