..kkkkkkkkkkkkkkkkk

maanantai 29. elokuuta 2016

Aikalisä

Moikkamoi! Niin kuin varmasti olette huomanneet en ole postannut teille hetkeen. Siihen ei varsinaisesti ole mitään syytä, mutta inspiraatiota blogiin ei ole ollut vaikka kaikkeen muuhun kylläkin on. Nyt olenkin koittanut viimeisen viikon ajan miettiä jatkaisinko blogia normaalisti vai pitäisinkö kunnon breikin. Jos päättäisin pitää kunnon tauon uskoisin, että kuitenkin heti haluaisin tulla kertomaan tänne kaikkea! Nyt siis tuntuu että toi 20 päivän aikalisä oli ihan riittävä ja ainakin nyt kun avasin bloggerin niin teki enemmän mieli jatkaa kuin pitää tauko, joten eiköhän se inspis sieltä pikkuhiljaa hiivi.





Top - Zara
Shorts - BikBok
Sandals - Mango
Kimono -  BikBok
Bag - Louis Vuitton

Nyt kun syyskuukin on aivan nurkan takana on hyvä näyttää teille viimeinen kesäinen asu ja alkaa keskittymään ihanaan syyspukeutumiseen! Oikein mahtavaa viikon alkua muruset ja palaillaan taas!





- Sincerely, Linda

6 kommenttia:

  1. Onneksi et ainakaan päättänyt lopettaa kirjoittamista koska tämä on ehdottomasti lempi blogini. Ihanaa syksyä sinulle ihanuus! :) terveisin pitkäaikainen lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla!<3 Kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi ja samoin sulle mitä ihaninta syksyä! :-)

      Poista
  2. Oot Linda niin upea!! Ootko töissä vai koulussa? Voisiks tehä semmosen must have hankintoja syksylle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kehuistasi!<3 Nyt käyn töissä, kun en päässyt keväällä kouluun ja ehdottomasti voin! :-)

      Poista
  3. Ihana postaus! :) Asusi on todella tyylikäs ja kaunis, kuten sinäkin <3
    Ihanaa, että jatkat bloggaamisen parissa :) Olet lempiblogikirjoittajani <3 Iloista syksyä sinulle :)

    Ja aivan valtavasti onnea sinulle ja Tatulle kihlautumisestanne <3 <3 Yksi parhaista uutisista tänä vuonna!! Olin niin iloinen teidän puolestanne kuullessani kihlauksesta :') Olette valtavan ihania yhdessä <3 Kaikkea hyvää teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa että pidit postauksesta ja tuhannet kiitokset kauniista sanoistasi, olen todella otettu!<3 Ja super isot kiitokset vaan meidän molempien puolesta :-) Ja mitä ihaninta syksyä myös sulle!!

      Poista

Kiitos kommenteista!