..kkkkkkkkkkkkkkkkk

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Toivomuksia

Heissan ja ihanaa perjantaita! Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Tämä viikonloppu on kesän ensinmäinen johon mulla ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia, ehkä siksi kun mulla on tänään ja huomenna töitä. Sunnuntaina puolestaan mulla on vapaa ja silloin vietämme Ellan synttäreitä dinnerin parissa, ihana nähdä pitkästä aikaa entisiä koulukavereita. 

Oli mulla tälle postaukselle ihan aihekkin nimittäin haluaisin kuulla onko teillä jotain tiettyjä toivepostauksia, toteuttelisin niitä ilomielin! Urheilupostaus on ollut toivotuin koko kevään, joten ajattelin siitä aloittaa, mutta onko teillä jotain muitakin, saa antaa myös videopostauksille toiveita! 



 Tässä näkyy asua viime sunnuntailta, jolloin saatiin nauttia ensimmäistä kertaa shortsikeleistä, toivotaan että tämä ei jää viimeiseksi asuksi, jossa näkyy paljaat sääret! Älkää muuten antako tuon mun todella "freesin" ulkonäön häiritä, asu on siis kuvattu heti juhannuksen jälkeen kun lähdettiin sunnuntai burgereille, joten siksi hieman ryytynyt vaikutelma näissä kuvissa, mutta asu oli musta niin kiva niin antaa mennä.





Nyt vaan kommenttiboxiin kommenttia, jos teillä on jotain toiveita tai ideoita postauksille! :-)

13 kommenttia:

  1. Ruokapäiväkirjaa olisi kiva lukea! Ne on niin inspiroivia ja videoiksi kelpaa ihan vain höpöttelytkin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka kiva idea tuo ruokapäiväkirja, se täytyykin toteuttaa ;-) Kiitos paljon ehdotuksista!

      Poista
  2. Huonepostaus videolla olisi kiva, myös ihan sun höpöttelyvideot on huippuja!:) pakko vielä sanoo et oot ehdottomasti yks mun lempibloggaajista, jotenki oot niin ihanan pirteen olonen aina!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww kuinka ihana kommentti, kiiitos hurjasti kauniista sanoistasi! :-) Ja kiitos vielä superisti ehdotuksista, teiltä saa kyllä todella kivoja vinkkejä postauksiin! :-)

      Poista
  3. Kysymyspostaus videolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, tämähän voisi olla kiva, en nimittäin ole tänne aikaisemmin kysymyspostausta tehnytkään! Samalla tulisi sitä "höpöttely videota" jossa olisi kuitenkin jokin aihe! :-) Kiitos paljon ideasta!

      Poista
  4. Hei, aivan ihana blogi sulla! Sun postauksista oikein huokuu hyvä fiilis ja hyvä itsetunto myöskin, mikä on todella kiva. Ja syystäkin, olet älyttömän nätti nimittäin :) Kiitos tästä hyväntuulisuudesta ja tämän päivän hymystä, joita blogisi lukeminen sai aikaan.
    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eii miten ihana kommentti! Kiitos tuhannesti kauniista ja piristävistä sanoistasi Anna<3 Ja ihana kuulla, että blogini saa hymyjä aikaan! Kiitoskiitos ja kiitos vielä kerran!! :-)

      Poista
  5. Tosi kiva blogi! My day kuvina tai videona ois tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia!! :-) Ja kiitos kovasti kivoista ehdotuksista täytyy ehdottomasti toteuttaa!

      Poista
  6. Innolla odotan urheilupostausta!! voisitko tehdä myday mielellään videona:) tee joku kiva sister tag sun siskon kanssa ja kysymysvideo ois kanssa kiva:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva että siellä jo odotellaan, tämä viikko on ollut niin kiireinen etten ole ehtinyt postailemaan vaikka materiaalia onkin kertynyt :-/ Ja kiitos suuresti ehdotuksista, toi sister tag on toteutteva Iidan kanssa! ;-)

      Poista
  7. Toivoisin jotain sun arkipvä meikkiä ja samoin sun hiuksista! tee pajon videoita koska ne on vaa niin parhaita:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!