..kkkkkkkkkkkkkkkkk

torstai 21. toukokuuta 2015

TBT- Throwback Thursday

Voi ei, viimeisemmästä postauksesta on kulunut pieni ikuisuus! Suuren suuret pahoittelut. Aika ja netti on tehneet mulle keppoisia tässä viikon aikana, joten syytetään heitä!Tänään ajattelin vähän palata ajassa taakse päin ja kurkistaa vuosiin 2014, 2013 ja 2012! Sain idean tälle postaukselle yhdestä lemppari blogistani ja idea oli musta hauskan oloinen, joten ei kun tuumasta toimeen! ;-) Ideana on siis kerätä tähän viimevuosien asukuvia samalta päivältä ( mun kuvat on tosiaan väliltä 17-24. 5, kun ihan samalta päivältä ei kuvia löytynyt) Mun asukuvat tyssäävät valitettavasti vuoteen 2012 eli kolmen vuoden päähän, sen takia valitsinki kaksi eriasua aina yhdeltä vuodelta :-)

 - Tyttöjen ilta Reealla, josta Namun terasille viettämään loppu iltaa  -
-Picnic aurinkolahden kanavalla Sannan ja Reean kanssa, unohtamatta tietenkään herkku eväitä -

 2014 Viime keväänä/kesänä käytin paljon tota valkoista hametta ja varmasti sama kaava jatkuu tänäkin vuonna! Hassua kun viime vuonna tähän aikaan oli jo kunnon kesäkelit, muistan niin hyvin tuon päivän jolloin alempi kuva on otettu, kun lähdimme viettämään picniciä Aurinkolahteen tytsyjen kanssa ja kuinka lämmin tona päivänä oikein olikaan, toivottavasti tuollaiset kelit rantautuvat tänne aivan pikapikaa!

 - Kevään ekat jätskit Kaivarissa -
- Arkiasua -

 2013 Kukkahousut oli silloin se juttu! Multa itseasiassa löytyy vieläkin kaapista molempien asujen vaatteet ja ihan hyvin voisin pukea molemat asut päälleni tänä keväänä, vielä tässä vaiheessa ei siis ole tullut päähän ajatusta "Mitä ihmettä mä olen miettiyt kun olen laittanut tälläiset vaatteet" Musta mä muuten näytän vieläkin ihan samalta kun tolloin 17- vuotiaana, näettekö te eroa? ;-D

 - Menossa katsomaan Tatun koulun kevätkonserttia -
- Kaivarissa perinteisesti kevään ekoilla irtojädeillä -

2012 Pastellin sävyjä ja pitsiä! Näistä kuvista alkaa jo huomaamaan, että aikaa on kulunut enemmänkin kuin vuosi, mutta silti kaikki vaatekappaleet löytyy edelleen kaapista, paitsi tuo valkoinen blazeri, sille on tullut uudenveroisempia seuraajia. Hyvin siis on ketjuliikkeiden vaatteet käyttöä kestänyt! Alempaa asua voisin käyttää vieläkin, mutta tuossa ylemmässä jokin mättää, varmaan tuo paidan solmu tuossa edessä tai tuo kiiltonahkalaukku, en tiedä mutta söpöjä asuja silti molemmat! :-)

Mitä te tykkäsitte tästä postaus ideasta?




- Sincerely, Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista!