..kkkkkkkkkkkkkkkkk

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Onnistunut matka- epäonnistunut matkavideo

Heipähei ja sateista keskiviikko aamupäivää! Onneksi huomiseksi on luvattu hitusen kivempaa ilmaa, niin päästään viettämään Vappua (toivottavasti) aurinkoiseen säähän, nyt vaan pidetään sormet ristissä ettei sataisi. Eilen tosiaan lähdimme Reean kanssa aikaisin aamulla kohti Tallinnaa etsimään niitä ylppärimekkoja sekä Vapuksi tarvikkeita. Kumpikaan meistä ei löytänyt mekkoa, mutta muita juttuja tarttui mukaan :-)


Ja arvatkaas mitä?! Mun oli tarkoitus tehdä meidän pikkumatkasta tänne videota ja ahkerasti kuvasin videopätkiä koko päivän, vaikka vähän nolotti kävellä selfiekepin kanssa ja höpötellä kameralle, mutta jatkoin silti ja sainkin kuvattua hyvän satsin materiaalia niin kameralla kuin puhelimellakin. No tänään kun rupesin purkamaan videoita ja katsomaan minkälaisia ne olivat, niin eiköhän mun puhelimen mikrofonissa ollut joku vika eikä yhdessäkään videossa ole ääntä! Tarkistin puhelimen mikrofoniasetukset ja ne näytti olevan päällä, päätin laittaa ne pois ja kokeilla mitä tapahtuisi. Ei ääntä, taaskaan! Uusi yritys ja mikrofoni päälle ja uusi testaus. Äänet kuului! Ihmettelen vieläkin miksei noissa videoissa ole ääntä kun mikrofoni oli päällä, niin ärsyttävää. Kaikki työ, nolotus ja aika meni ihan hukkaan ja kaiken kukkuraksi päätin olla ottamatta kuvia mistään kun videolla näytin kaikki mitä teimme ja missä olimme, joten kuvasaldo on aika säälittävä! :-( Olen yrittänyt etsiä puhelimestani asetuksia, jotka ”palauttaisivat äänet” mutta ei, en ole löytänyt. Joten jos te vaan tiedätte voiko ääniä saada takaisin ja miten, jos voi niin olisi aivan superia jos kertoisitte niin saisin tehtyä teille kunnon matkavideon!:-) Kameralla kuvatuista videosta saisi varmasti jonkinlaisen kasattua, mutta kameralla kuvasin enemmänkin fiilistelyä , minkä päälle ajattelin laittaa musiikkia ja puhelimella puolestaan höpöttelyä ja sellaista, jossa kerron enemmän asioita. No katsotaan mitä tästä tulee! 















Updated!
Hupsiis! En älynnyt että Selfiekamerassa on erilaiset asetukset kuin siinä oikeassa, joten kun tämän älysin ja tarkistin niin eihän siinä selfiekameran videoasetuksissa ollut se mikrofoni päällä, että voihan hitto! No eikö se niin mene että tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja eihän tän yhtään yllärinä pitäis tulla, kun katsoo tota mun hiusten väriä, että hyvä Linda, aivan loistavaa! Ehkä ensi kerralla tarkistat kaikki asetukset (muutkin kuin sen kirkkauden) niin ei tapahtuisi tälläistä! No iloisin mielin lähden tästä väsämään tänne edes jonkunlaista videota, palaillaan!


-Sincerely Linda

2 kommenttia:

  1. Tee video vaikka siinä ei ääntä kuuluisi:) millainen oli muuten viron mekko tarjonta?:O

    VastaaPoista
  2. Juu, täytyy katsoa! :-) Mekkoja oli ihan yllättävän paljon, mutta itse en löytänyt mieleistä, joten ostin sitten kankaat siihen :-) River Islandissa oli tosi ihania, ja yksi meinasikin lähteä mukaan, mutta jätin sen sitten sinne kun ei ollut ihan täydellinen (mikä sen siis pitää olla;-D)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!